Sex, lies and videotapes

Čarlston koji morate otplesati u bioskopu!
2008/02/02,01:40

 Čarlston za Ognjenku u prva 3 dana prikazivanja konačno osvežava bioskopska platna po Srbiji.

 Do sada neviđena produkcija u srpskim filmovima, odlični glumci, sjajni dijalozi, puno emocija koje će vas vratiti u neko davno prošlo i nikad na ovakav način prikazano vreme....

Odlična  podela uloga, konačno sjajna Katarina Radivojević i ultimativna Olivera Katarina svojom pojavom Babe Boginje i svojim glasom uz muziku koja prati film neće vas ostaviti ravnodušnim. Puno smeha, romantike, strasti...

Komentari su za sada podeljeni, od negativnih gde oni malo (slobodno da kažem) gluplji i površni ne vide poentu i ne razumeju kraj, do onih koji su jako zadovoljni što konačno drugačije ostvarenje i žanr su uvršteni u našu kinematografiju. Ima čak i onih koji su za ovu snažnu ljubavnu dramu reki da je to horror film. Valjda ljudi kada vide specijalne efekte odmah to skapiraju kao horor ili šta već ali i to donekle zapravo pokazuje koliko je filmski NEobrazovana naša publika (mislim uglavnom na one koji dalje od Tesne kože,Boljeg života, Bele lađe i Mješovitog braka nisu videli...)

Čini se da vreme bljutavih Kusturicinih cigana i frnetičnih shizofrenika iz socijalnog dna i Dragojevićevih ratnih drama kao i jeftinih "urbanih" komedija odlazi u zaborav kao i proklete 90-te...novi autori, nove teme, novi stilovi! Uroš Stojanović je ovim filmom postavio nove standarde u srpskoj kinematografiji i dao novi domaći zadatak ostalim kolegama.

Sve preporuke! Dva palca gore, ocena 8.5.

Hondos.

 

Karte za Eurosong u prodaji
2008/02/02,01:15

Izabran novi logo za „Evrosong“ u Beogradu

 

 

Radio-televizija Srbije juče je predstavila novi logo „Evrosonga“, umetnički dizajniran violinski ključ koji nastaje spajanjem crvene i plave boje. Ovo je drugi put da se bira logo „Pesme Evrovizije“, budući da prethodno rešenje, poznato kao „šljiva“, koje je dočekano žestokim kritikama, čelnici „Evrosonga“ nisu prihvatili.

 (Dalje)

ISTERIVANJE ĐAVOLA
2008/01/27,03:38
Izvor: PRESS

ISTERIVANJE ĐAVOLA

Nastavnik veronauke zatražio da popovi osveštaju svečanu salu Karlovačke gimnazije, u kojoj je Jelena Karleuša snimila spot za pesmu „Tihi ubica"

 

Prema saopštenju pokrajinskog Sekretarijata za obrazovanje i kulturu, direktor Karlovačke gimnazije Rade Zejak u policijskoj stanici u Sremskim Karlovcima podneo je zahtev za pokretanje istražnih radnji protiv Jelene Karleuše i lica koja su „na prevaru" 17. decembra 2007. snimila skaredni spot u svečanoj sali ove ugledne škole. Istovremeno, Petar Nikolić, profesor veronauke u Karlovačkoj gimnaziji, zatražio je da lokalni sveštenici hitno osveštaju svečanu salu zdanja u kojem se nekad nalazila i Bogoslovija.

 (Dalje)

EU ispituje političke izjave Marije Šerifović
2008/01/24,23:09
LJIGAVA I GLADNA PARA!

EU ispituje političke izjave Marije Šerifović

Evropska unija će ispitati da li je pobednica "Evrovizije" Marija Šerifović tokom predsedničke kampanje u Srbiji davala političke izjave koje su suprotne ciljevima programa "Godine interkulturalnog dijaloga", u okviru kojeg je imenovana za jednog od ambasadora Evropske unije.  Predsednik Srbije Boris Tadić smatra da je to apsolutno neprihvatljivo i ističe da Marija zaslužuje tu titulu, jer je na najuspešniji način predstvljala Srbiju na značajnom evrospkom takmičenju na kome je i pobedila.

 (Dalje)

Glumac Hit Ledžer nađen mrtav u stanu
2008/01/24,22:48

Odlazak zgodnog kauboja

Hit Ledžer, (28) australijski glumac koji se proslavio ulogom u filmu „Brokeback Mountain“, prekjuče je pronađen mrtav u svom stanu u Njujorku. Prema navodima američkih medija, uzrok smrti je najverovatnije predoziranje lekovima, s obzirom na to da je policija u Ledžerovom stanu pronašla veliku količinu pilula za spavanje i antidepresiva. Takođe, ne isključuje se ni mogućnost samoubistva, a pravi uzrok smrti će se znati tek kada budu saopšteni rezultati obdukcije.

 (Dalje)
1 2 3 4 5 6 7  Sledeći»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu