Sex, lies and videotapes

Avionska karta od 73.000 evra
2007/10/21,01:49

Šta reći kada čuješ ovakvu vest?

Može mu se...budala...why not...eto izašao je iz anonimnosti...

Jedan putnik prvog komercijalnog leta "Erbasovog" aviona A380, najvećeg putničkog aviona na svetu, koji treba da poleti 25. oktobra iz Singapura za Sidnej, platio je 73.000 evra za dva apartmana u prvoj klasi. Tridesetosmogodišnji Britanac Džulijan Hejvord kaže da je to uradio da bi ušao u istoriju. "U vremenu koje dolazi, svi će leteti tim avionom, ali ja sam želeo da budem prvi", rekao je nekadašnji direktor firme koja se bavi internetom.

Zapisano u vremenu / II deo
2007/10/20,19:33

 

 

...nastavak I dela u kome prenosim pisanja dnevnih listova. (Dalje)

Toše Proeski - Zapisano u vremenu
2007/10/20,19:33

 

Na temu prerane smrti najboljeg balkanskog pevača Tošeta Proeskog nemam više šta da kažem. Lično, jako mi je teško i kada vidim spot ili nastup uživo, na televiziji, poverujem da će ponovo doći u Beograd, ponovo pevati u Areni...Zašto mu bar ono što je rekao u Areni 14.2.2007 nije omogućilo da živi makar još 10 godina duže... Do danas nisam imao snage ni volje da sednem i napišem jedan svoj blog o njemu, već samo kopirao novinske članke, ali evo želim i sam, lično da uputim poslednji pozdrav velikom čoveku, pevaču, humanisti...momku kojem je za kratko vreme uspelo da ponovo zapali 6 ugašenih jugoslovenskih baklji, ovoga puta sjedninjene ne lovorovim vencem već pesmom, smehom, muzikom i na kraju - suzama.  (Dalje)

IN MEMORIAM - Toše Proeski 1981-2007
2007/10/16,12:53

 

Igra bez granica - 2007 

Da se bar mogu probuditi,
u svijetu ljubavi.
Bez starih drugova,
i ovih nakaza,
što su me stalno pratile.

Da te bar mogu poljubiti,
bez loših sjećanja,
na hladna proljeća,
na slike stradanja
što se baš na nas zalijepe.

Jer moj je život igra bez granica,
umorna priča, trganje stranica,
na kojim ništa ne piše.

Jer moj je život vječito padanje,
kad brojim poraze ništa ne ostane.
Samo još vučem navike,
i sve na tome ostane.

Da te bar mogu probuditi,
kavu ti skuhati,
u krevet donijeti
pa te poljubiti.
Al' toga ne i ne postoji

Da se bar mogu zaljubiti,
u malu seljanku,
na nekom proplanku,
gore u svemiru,
tako da dolje ne vidim.

Neka ti je vecna slava Andjele balkanski.

Hondos

 (Dalje)

Mali Josip Broz
2007/10/08,00:05

Priča kaže da je Tito imao unuka koji se isto zvao Josip (a naravno, prezivao se Broz). Dok je još bio maloletan naučio je da vozi kola mada još nije položio vozački ispit. Jednoga dana izvezao je tako kola na ulicu i posle nekoliko stotina metara zaustavila ga je saobraćajna patrola. "A, vozimo bez dozvole, komentarisao je tadašnji milicioner (danas bi bio poicajac što za ovu priču i nije tako bitno), da čujem kako se zoveš?" Dečko mu naravno odgovori: Josip Broz! "Opa, još me zaje....š, reče milicioner i udari mu jednu vaspitnu ćušku, da čujem, kako se stvarno zoveš?" Opet isti odgovor, opet jedna ćuška, nanovo isto pitanje, pogađate - isti odgovor, onda sledi šamarčina i tako nekoliko krugova.  (Dalje)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu