Sex, lies and videotapes

www.facebook.com
2007/12/13,00:16

Da li imaš profil na Facebook?

Ovo pitanje je prvo koje mi postave prijatelji zadnjih mesec dana....Facebook groznica počinje da drma i srpsko cyber okruženje.

Ja sam ga otkrio tek nedavno. Sajt je ludilo, ne znam ni odakle bih počeo kada bih trebao da nekome kažem šta ga tamo sve čeka i šta sve može da radi. Nepresušan izvor zabave, za mene prvo veliko otkriće nakon chata 1996 godine. Stvarno revolucionarno.

A da ne kažem da sam pronašao sve poznanike i drugove sa svih kontinenata koje sam ikada u životu upoznao. Stvar je samo u tome što je ovo sajt - sajt istinitosti, sajt gde nastupate sa svojim pravim imenom i prezimenom i slikom i na taj način se družite i pronalazite prijatelje i one koji su vam svakodnevno dostupni i one na koje ste možda zaboravili...

Evo nešto malo detaljnije o svemu...

 (Dalje)

Divac, Voda Voda, Vojin...Srbijo jebena zemljo!!!
2007/11/01,21:32
Ovo je jedna prava tema koja odgovara nazivu mog bloga: Sex, lazi i videotrake.
Verujem da ste svi culi za novi skandal, pa da prokomentarisemo malo i ovu pizdariju... 
Text je preuzet iz Blica.
Divac odgovorio Vojinu Đorđeviću na seriju optužbi oko „Voda vode“

Divac: Vređaš me, a duguješ i državi Srbiji i radnicima

Divac: Vređaš me, a duguješ i državi Srbiji i radnicima (Dalje)
Toše Proeski - Kompletna diskografija 1999/2007
2007/10/26,01:24

ZA SVE KOJI VOLE TOŠETOVU MUZIKU I ANDJEOSKI GLAS, KOMPLET DISKOGRAFIJA na SRPSKOM I MAKEDONSKOM, PLUS VIDEO KLIPOVI USKORO !!!

 (Dalje)

Glad za mobilnim telefonima
2007/10/24,22:01

...i dokle više...Srbija kao zemlja paradoksa dokazuje još jednom da je stvarno meka nezasićenih ljudi koji funkcionišu po sistemu Što je besplatno i Bogu je drago.

 Ovih dana vlada kompletna pomama za VIP ponudom mobilnih telefona za 1 dinar kao i krajnje primamljivim paketima za priču: primer 325 minuta i 325 poruka mesečno košta 1000 din+PDV i uz to dobijate jedan od jako kvalitetnih mobilnih telefona, za razliku od MTS i Telenor ponude koji nude neke kontejnere za po 3000-5000 din uz neverovatne pakete. 1 din. koštaju telefoni sa crno belim ekranom koji se ne proizvode od 2000te!!!!

Kao rezultat ove akcije i trećeg operatera kojeg smo dugo čekali dogodilo se sledeće: 60.000 aparata i postpaid brojeva prodato za samo 4 dana i samo u Beogradu...

 (Dalje)

Da li je ovo kraj gojaznosti??
2007/10/23,00:15

Listajući po netu ovih dana pronađem fantastičnu vest. To je jedna od onih koja ne može da vas ne oduševi, ali onda kad razmislite, shvatite da ste do sada pročitali milion takvih stvari koje bi mogle da vam promene život, ali da je retko šta od toga ikada ugledalo svetlost dana...ili bar kod nas nije...ili nije ni izaslo iz laboratorije.

Evo šta sada tvrde naučnici: Došao je kraj gojaznosti! Nazalni sprej s hormonom PYY može da zavara naš mozak i uveri ga da smo siti i zadovoljni, a tako se umanjuje osećaj gladi i povećava osećaj zadovoljstva. Proučavanjem hormona PYY koji reguliše apetit, naučnici su došli do otkrića da, osim što utiče na centre za glad u mozgu, on deluje i na centre za uživanje i nagrađivanje.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu