Sex, lies and videotapes

Izvrnute priče
2007/09/02,20:27

Danas sam odlučio da se malo poigram na temu ljudske seksualnosti i gle, pronašao sam na jednom sajtu dve priče, parodije u gay fazonu.

Prva je "Princeza na zrnu graška" a druga "Priča o nastanku sveta", Adamu i Evi, pardon Adamu i Stevi. Neopretećeno i bez predrasuda, pročitajte i nasmejte se Wink

PEDER NA ZRNU MORALA

 

Originalni naslov: The Fags and morality by Hans Christian Pedersen

 

Bio jedom jedan peder, koji je jako želeo da se oženi drugim pederom, ali istinski pravim i ponosnim primerkom. Za razliku od drugih, njega nisu zanimale karađorđeva dužina i debljina, nije mario za straight looking i acting, niti za sportski izgled, nije se lažno predstavljao kao biseksualac, a posebno su mu se gadile fraze "pravo muško", „diskrecija obavezna“, „za mene niko ne zna“, „van gej scene“, „normalan za normalnog“, „stop feminizirani“... Želeo je da upozna pravog ponosnog pedera koji voli slike Oskara Vajlda, drame Čajkovskog, opere Karavađa i da ga nije sramota da to prizna.

 

Pošto u njegovoj bližoj okolini nije postojao takav primerak odlučio je da u jedan veliki kofer spakuje najlepšu odeću i obući i krene na dug put. Roditelju su mu poželeli sreću i puno uspeha u pronalaženju pravog pedera, nadajući se njegovom brzom povratku. Seo je na svoj trotinet i krenuo na dug i neizvestan put.

 

Proputovao je čitavu zemlju, susreo mnoge prelepe, predivne, preljupke i ekstra pedere, ali nikako nije bio siguran da li su oni pravi. Oni su mu pokazivali svoje karađoke i zadnjice, uveravali ga je sve to prirodno i pravo kad treba, ali niko od njih nije voleo slike Oskara Vajlda, drame Čajkovskog niti opere Karavađa.

 

I tako se vratio svojim roditeljima, pokunjen i sam.

   (Dalje)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu