Sex, lies and videotapes

Divac, Voda Voda, Vojin...Srbijo jebena zemljo!!!
2007/11/01,21:32
Ovo je jedna prava tema koja odgovara nazivu mog bloga: Sex, lazi i videotrake.
Verujem da ste svi culi za novi skandal, pa da prokomentarisemo malo i ovu pizdariju... 
Text je preuzet iz Blica.
Divac odgovorio Vojinu Đorđeviću na seriju optužbi oko „Voda vode“

Divac: Vređaš me, a duguješ i državi Srbiji i radnicima

Divac: Vređaš me, a duguješ i državi Srbiji i radnicima (Dalje)
Da li je ovo kraj gojaznosti??
2007/10/23,00:15

Listajući po netu ovih dana pronađem fantastičnu vest. To je jedna od onih koja ne može da vas ne oduševi, ali onda kad razmislite, shvatite da ste do sada pročitali milion takvih stvari koje bi mogle da vam promene život, ali da je retko šta od toga ikada ugledalo svetlost dana...ili bar kod nas nije...ili nije ni izaslo iz laboratorije.

Evo šta sada tvrde naučnici: Došao je kraj gojaznosti! Nazalni sprej s hormonom PYY može da zavara naš mozak i uveri ga da smo siti i zadovoljni, a tako se umanjuje osećaj gladi i povećava osećaj zadovoljstva. Proučavanjem hormona PYY koji reguliše apetit, naučnici su došli do otkrića da, osim što utiče na centre za glad u mozgu, on deluje i na centre za uživanje i nagrađivanje.

Ljubav na mreži
2007/08/22,23:37

Sklapanje poznanstava, prijateljstva i ljubavi on-line

Na Internetu se osoba prvo upoznaje iznutra, karakterno, a u stvarnosti je obrnuto: prvo nas privuče izgled. U to da je svijet prerastao u globalno selo gotovo više nitko ne sumnja. Internet je svojim nebrojenim interaktivnim mogućnostima postao i mjesto gdje se stječu nova poznanstva, prijateljstva, pa i ljubavi. Svakim danom sve je više siteova za upoznavanje ljudi. Hiljade ljudi svakodnevno razgovara na nebrojenim forumima, u brojnim chat sobama u kojima se raspravlja o različitim temama. Sati i sati provode se pred običnim monitorom, makar i u samoći kutka vlastite sobe. Razmjenjuju se e-mailovi, e-razglednice sa srcima, ružama i najromantičnijim ljubavnim porukama... Mnogi još s nevjericom gledaju na sve to pitajući se nije li online romansa samo puko zavaravanje. Tko će umjesto kave s prijateljem ili prijateljicom u omiljenom kafiću radije odabrati samoću u kutku vlastite sobe, odnosno "razgovor" s nekim za koga i ne zna kako izgleda? Pitanje je na mjestu, jer tvrditi da su virtualna prijateljstva i ljubavi uvijek najpozitivniji bilo bi pogrešno! Prigovori poput "pa kako znaš s kim pričaš, kako znaš da ti govori istinu, kako znaš da ti ne laže..." i slični nisu neutemeljeni. virtualni svijet otvoren je i za nepoćudnosti poput lažnih predstavljanja i ismijavanja onih s kojima se priča. Srećom, to su ipak iznimke, a ne pravila.

Internet je samo prvi korak On-line poznanstva, prijateljstva i veze uzimaju sve više maha, ali svakako je potrebno imati mjeru. Višesatni boravci na chatu ili stalno pisanje mailova mogu nas činiti toliko sretnima i euforičnima da počnemo zanemarivati stvarni svijet. To ne bismo smjeli dopustiti jer ćemo prije ili poslije shvatiti da smo ipak nesretni bez ikoga oko sebe. Veza preko Interneta može biti samo prvi korak, tj. jedan od načina upoznavanja, no živa je interakcija ono što ljude nakon toga još više zbližava i održava. Anonimnost je prednost Netko će reći da je anonimnost u virtualnoj komunikaciji nedostatak, ali to može biti i prednost.

 (Dalje)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu