Sex, lies and videotapes

Zvezde Granda vs. Veliki Brat
2007/09/14,23:13

   VS.

 

Mrtva trka i finale Zvezda Granda su uspeli da nateraju čelnike EMOTIONA na odlože početak do sada najvećeg rijaliti šoa kod nas Veliki Brat.

Obzirom da su Zvezde imale neverovatan rejting gledanosti ove godine - 33% index gledanosti i glavna nagrada u vrednosti od 500.000 EUR uspeli su da pomrse konce voajerima i tokom VIP Brata kada su bili gledani 17puta više nego "VIP-ovci" na B92.

Sedam mladih ljudi će sutra pokušati da ostvari svoj san, u 20.30h na Tašmajdanu uz direktan četvoročasovni TV prenos na RTV Pink, naravno. Računajući da će odlaganjem početka nove sezone na B92 učiniti veliki ustupak gledaocima i ponajviše sebi B92 je popustio u odluci da startuje 15.09. (Dalje)

Život naopačke
2007/09/13,09:59

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj.


Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I sto dobijes na kraju?


Smrt.


To je, Kao, neki bonus?!

Uveren sam da bi zivotni ciklus trebao biti okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom sledi život u staračkom domu iz kog te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako sto sakupljaš penziju i vec prvi dan na poslu dobijes zlatni sat.

Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mladosti. Piješ puno alkohola, ideš sa žurke na žurku i polako se spremaš za srednju školu. Onda sledi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u zivotu.

Potom si malo dete, pa beba, vracaš se unutra i devet meseci lebdiš dok te greje najluksuznije centralno grejanje, kupka, a hrana stiže kroz cevčicu.


I kraj docekas jednim fantasticnim orgazmom !!!

Ponovo u Parizu posle 20 godina - Tereza
2007/09/11,23:40

Listajući stranice po netu pronašao sam vest da najbolja pevačica ex-yu prostora, Tereza, ponovo, nakon 20 godina nastupa u novembru u pariškoj Olimpiji.

 

 (Dalje)

Stare ljubavi...
2007/09/10,22:52

Prošao je vikend, naš Novak nije uspeo da pobedi onog "nadrealnog", kiša je dobro padala i uvodi nas u jesen, Olja Bećković i dalje onaniše sa već dosadnim gostima na B92, Zvezde granda su ponovo aktuelne i donose uzbuđenje pred Grande finale, na RTS bitka oko voditelja Eurosnonga, mene su Jack i Enis rasplakali prošle nedelje u filmu Brokeback Mountain...a romantika ponovo zakucala na moja vrata.

PONOVO posle više, višeee meseci.

 (Dalje)

Brokeback Mountain
2007/09/03,03:24

Večeras sam se žestoko rastužio... Ako je neko pogledao ovaj film neka da svoj komentar.

Znam da film nije svež i da je o njemu mnogo polemisano, ali još uvek ne mogu da dam komentar na sve ovo što sam video...mnogo je jako.

Ang Lee je napravio film i dao domaći zadatak svim režiserima koji su želeli da se "poigraju na temu gay ljubavi"... Prelepi i talentovani Jake Gyllenhaal je odglumio savršeno, bez greške.  

 

 (Dalje)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu